085 - 303 42 96    INFO@NIEUWEAUTODEAL.NL
Home › Over ons

Over nieuweautodeal.nl

Zowel particulieren als zakelijke rijders vinden bij nieuweautodeal.nl de auto van hun keuze. Auto’s van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen met een service op topniveau. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s, service en financiering kunnen wij u doelgericht van dienst zijn om snel de auto van uw voorkeur te vinden, te financieren en te leveren! Door jarenlange contacten binnen de auto-industrie heeft nieuweautodeal.nl auto’s direct toegang tot de internationale autohandel, fabrikanten en dealerorganisaties. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en de prijzen en condities bijzonder concurrerend.

 

Door goede relaties met Nederlandse dealerorganisaties behoort aflevering en onderhoud via een officiële merk dealer of uw eigen dealer/garagebedrijf ook tot de vele mogelijkheden.

 

Ontdek de voordelen van nieuweautodeal.nl

- Complete uitvoeringen voorzien van vele opties, accessoires in alle gangbare uitvoeringen en kleursamenstellingen

- Snelle levering, binnen enkele dagen, direct uit voorraad

- Levering met volledige fabrieksgarantie

 

Financiën

Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto biedt nieuweautodeal.nl ook mogelijkheden voor leasing. Hierbij hebt u de keuze uit Private lease en Financial lease voor privé gebruik en Operationeel- of Financial Lease voor zakelijk gebruik. nieuweautodeal.nl kan u daar volledig over informeren en ondersteuning bij bieden.

 

Persoonlijk

Wanneer u meer wilt weten over de aanschaf van een nieuwe auto via nieuweautodeal.nl, de mogelijkheden die zakelijk of privé leasing bieden of als u interesse heeft in een passende offerte kan een van onze medewerkers desgewenst en geheel vrijblijvend bij u langs komen voor een persoonlijk, op maat gemaakt, advies.